Woonkamer tegels in vele kleuren, looks en formaten

Wand- en vloertegels vormen de basis van uw interieur en zijn bepalend voor de sfeer en uitstraling van de woonkamer. In onze uitgebreide collectie woonkamer tegels is er voor iedere woonstijl een passende tegel. Of u nu gaat voor voor warme houtlook, een klassieke natuursteenlook of een robuuste betonlook. Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, patronen en kleuren. Kom langs in onze overzichtelijke showroom voor een actuele collectie voor elke woonstijl en budget. We kunnen ook de vloer in uw woonkamer maken en vloerverwarming voor u aanleggen. U slaagt altijd bij Roba Vloeren!

Wonen op hout 

Combineer de charme van hout met de praktische voordelen van keramiek. Met houtlook tegels geeft u uw woonkamer een sfeervolle look en kiest u voor een  duurzame oplossing. 

Betonlook is de basis 

Betonlook tegels zijn tijdloos en sluiten naadloos aan bij ieder interieur. Kies voor betonlook tegels in grote formaten tot wel 100×100 cm en creëer een ruimtelijk effect. 

Vloer én wand

Binnen ons uitgebreide assortiment hebben we vloer- en wandtegels die qua kleur en stijl uitstekend op elkaar aansluiten. Kom in onze showroom bekijken welke combinaties er allemaal mogelijk zijn. 

Betonlook

Meer betonlook tegelseries bekijken? Bekijk hier de andere collecties.

Kom naar de showroom en voor een prachtige collectie woonkamer tegels

Wilt u zelf zien en ervaren wat de mogelijkheden met onze badkamertegels zijn? Wij hebben tegels in iedere stijl, kleur en in vele formaten. Alle tegels kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming, waardoor de tegelvloer naast een prachtige uitstraling ook veel comfort biedt. Bekijk ook leuke voorbeelden van keramische tegels voor de badkamer, keuken of slaapkamer.

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.