Een solide basis met betonlook tegels

Betonlooktegels zijn verkrijgbaar in natuurlijke kleuren met speelse en verfijnde dessins. Iedere tegel heeft een eigen unieke textuur voor een gevarieerde vloer of wand. Met deze tegels legt u een perfecte basis voor ieder interieur. Betonlook tegels in rustieke en neutrale kleuren passen bij iedere woonstijl. En prima geschikt om te combineren met decoratieve of gekleurde wandtegels. Keramische tegels zijn hygiënisch, eenvoudig te reinigen en uitstekend te combineren met vloerverwarming. 

Overal in huis

Betonlook tegels zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Ideaal voor in de keuken, maar ook prima toepasbaar in uw badkamer. De betonlook gaat prima samen met zwart en wit, maar ook met frisse kleuren. De grote lichte tegels van 80×80 of 100×100 brengen veel rust en geven een ruimtelijk effect.

Wand en vloer

Betonlook tegels zorgen voor moderne look en een robuuste uitstraling op de wand en vloer. Ideaal voor bijvoorbeeld een woon- of werkkamer. Mix en match een geheel eigen look door de vloertegels te combineren met decoratieve wandtegels.

Chique met beton

Met een donkere betonlook keramische tegel bereik je een chique en verfijnde uitstraling. De tegels zijn perfect te combineren met iedere woonstijl. Ook zijn de tegels goed schoon te maken en kunnen ze tegen een stootje. Tijdloos en comfortabel met hoogwaardige keramische tegels van Roba Vloeren. We verzorgen ook uw vloerverwarming.

Kom naar de showroom voor onze ruime collectie betonlook tegels

Wilt u onze betonlook tegels met eigen ogen zien en de robuuste en ruimtelijke uitstraling ervan zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie in onze vernieuwde showroom. Naast een ruime keuze aan standaard maten, hebben wij ook extra grote maten betonlooktegels in ons assortiment. Bij Roba vindt u écht wat je zoekt. Naast onze fraaie collectie betonlook tegels hebben we ook nog een ruim aanbod in overige moderne tegellooks in onze showroom. Meer fraaie tegellooks bekijken? Bekijk ook natuursteenlook, houtlook of XXL tegels.

Betonlook 60×60

meer info > 

Betonlook 60×60

meer info > 

Betonlook 60×60

meer info > 

Betonlook 60×60

meer  info  > 

Betonlook 80×80

meer info > 

Betonlook 80×80

meer info > 

Betonlook 80×80

meer info > 

Betonlook 60×120

meer info > 

Betonlook 60×120

meer info > 

Betonlook 60×120

meer info > 

Betonlook 60×120

meer info > 

Betonlook 80×180

meer info > 

Betonlook 80×180

meer  info > 

Bekijk onze betonlook tegelseries

Onder een greep uit onze ruime collectie keramische tegels in een betonlook uitvoering.

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.