Colorker Linnear

Colorker Linnear is een warme houtlook bekleding voor de wand. De elegante tegels zijn geschikt voor elke ruimte in huis. De hoogwaardige keramische tegels tonen een verfijnd reliëf die de ruimte een geweldige uitstraling geeft. Verkrijgbaar in vier subtiele tinten die goed te combineren zijn met vele stijlen en kleuren vloertegels. Linnear is de perfecte match voor liefhebbers van design, geheel in navolging van de ‘less is more’ trend. Deze tegels moet u echt zelf gezien en gevoeld hebben. Ze staan voor u klaar in onze showroom.

Linnear

Houtlook
4 Kleuren
2 Formaten
Wandtegel

Kleuren

White
Natural
Olive
Nut

Formaten 

30×60
31×100

Colorker 

Meer Colorker tegelseries bekijken? Bekijk hier de aansprekende collectie.

Kom naar de showroom voor de design houtlook serie Colorker Linnear

Benieuwd naar deze houtlook tegelserie? Kom naar onze showroom om deze tegels te bekijken. De design tegels zijn maatvast en hebben een hoge slijtage weerstand. Geschikt voor elke ruimte in huis op de wand. We helpen u graag verder met leuke legpatronen en kleurcombinaties. Indien u wenst kunnen we de tegels ook voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Ieder keer weer! We hebben van Colorker een selectie van de mooiste series in huis. Bekijk meer series >

White - Natural - Olive - Nut 31x100  

coloker linnear

White 
31×100 cm

coloker linnear

Natural
31×100 cm

Colorker Linnear

Olive
31×100  cm

Nut
31×100 cm

White - Natural - Olive - Nut 30x60  

coloker linnear

White
30×60

Natural
30×60

Olive
30×60

coloker linnear

Nut
30×60

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie