Vloertegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen

We bieden een ruime grote en actuele collectie vloertegels in vele looks, uitvoeringen en formaten. Stuk voor stuk fraaie vloertegels voor iedere smaak en toepassing. We helpen u graag verder met de keuze voor de juiste tegels passend bij uw smaak en inrichting. En altijd voor de scherpste prijs, dus u slaagt altijd bij Roba. U bent van harte welkom in onze overzichtelijke showroom met grote vloervlakken voor een nog betere indruk van de vloertegels. De beste merken voor de beste prijs!

ABK Imoker Interno 9

De serie ABK Imoker Interno 9 bestaat uit een collectie tegels in een mix van kleuren in een industriële stijl, geïnspireerd op oxidatie, harsen en cement. Dit komt tot uiting in de bijzondere kleurstellingen die de collectie rijk is. Rust, Mud en Dark bij de tegels die geïnspireerd zijn op metaaloxidatie en Pearl, Dune en Silver bij de tegels geïnspireerd op harsen en cement. 

bekijk serie >

Emilceramica Kotto

De Emilceramica Kotto-collectie kent een oorsprong van gebakken klei, die getransformeerd is om nieuwe interieurs te creëren met een modern tintje. De tegels zijn vervaardigd door middel van vakkundig handwerk. Ze geven met subtiele en warme tinten iedere ruimte een elegante. levendige en tijdloze sfeer. 

bekijk serie >

Emil Ceramica 20Twenty

De tegels uit de Emil Ceramica 20Twenty collectie geven de essentie van hout weer. De basis van een onderscheidend en onconventioneel interieur met een treffend hedendaags design. De collectie beslaat een aantal tegels gericht op verschillende soorten hout. De patronen, structuren, nerven en kleuren zijn niet van echt hout te onderscheiden en geven iedere woonruimte een warm karakter. 

bekijk serie >

Serenissima Evoca

De mooie keramsiche tegels uit de Serinissima Evoca serie zijn verkrijgbaar in 5 zachte landelijke kleuren. Ze vormen een subtiele mix van historie en hedendaags Italiaans design. De tegels zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten, waaronder ook twee grootformaten: 100×100 en 60×120 cm. Deze grote tegels behoeven weinig voeg en zorgen zo voor een ruimtelijk effect. 

bekijk serie >

Serenissima Promenade

De tegels uit de Serenissima Promenade serie zijn verkrijgbaar in 5 rustige basiskleuren. Natuursteen dat symbool staat voor eeuwenoude traditie, met een moderne twist. Kenmerkend aan deze serie zijn voornamelijk de grootformaten tot zelfs 120×120 cm. De serie bevat 2 grootformaat buitentegels, wat het mogelijk maakt om bijvoorbeeld de vloer in de woonkamer door te leggen naar buiten.

bekijk serie >

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.