Colorker tegels

Colorker tegels is een gerenommeerde Spaanse tegel fabrikant met een ruime en uiteenlopende collectie. Innovatie en creativiteit zijn de kernwaarden van dit merk. En dat zie je terug in de prachtige tegelseries die zijn opgebouwd in aansprekende tegellooks. Hoogwaardige keramische tegels voor duurzaam gebruik en een tijdloze uitstraling overal in huis. We hebben een selectie van de mooiste series voor u klaar staan in onze showroom.

Calacatta Gold

Colorker Calacatta Gold is een luxe marmerlook tegelserie voor een elgante vloer, maar ook prachtig voor de wand van de badkamer. Een exclusief ontwerp met een natuurlijk effect van de kenmerkende aders die zwart, grijs en zelfs het meest vurige goud combineren in contrast met de witte basiskleur. Het oorspronkelijke marmer is afkomstig uit de Apuaanse Alpen in Italië.

Serie Calacatta Gold >

Giant

Colorker Giant is een authentieke natuursteenlook tegelserie opgebouwd in modulaire formaten. Met deze tegels maakt u een echte kasteelvloer met 4 verschillende formaten tegels. Dit klassieke legpatroon werd vroeger veelvoudig toegepast in de kloosters, herenhuizen en kastelen. De subtiele texturen van natuursteen gecombineerd met de licht gekartelde randen van de tegels maken het helemaal af

Serie Giant >

Kainos

Colorker Kainos is een prachtige steenlook tegelserie met een variatie in drie kleuren. De tegels geven de wereld van steen nieuwe reliëfs en decors, met een perfecte vermenging met andere materialen. Deze vermenging van materialen, waaronder cement, marmer en graniet, is het resultaat van gedetailleerd ontwerpwerk.

Serie Kainos >

Linnear

Colorker Linnear is een warme houtlook bekleding voor de wand. De elegante tegels zijn geschikt voor elke ruimte in huis. De hoogwaardige keramische tegels tonen een verfijnd reliëf die de ruimte een geweldige uitstraling geeft. Verkrijgbaar in vier subtiele tinten die goed te combineren zijn met vele stijlen en kleuren vloertegels.

Serie Linnear >

Neolitick

Colorker Neolitick is gemaakt om aangeraakt te worden! Een prachtige steenlook tegel met echt reliëf. De textuur doet denken aan de oppervlakte van gebeeldhouwd steen uit oude tijden. De serie omvat een reeks van decortegels die naadloos passen bij de basistegel. Er is keuze uit drie rustieke kleuren die passen bij vele interieurs en mooi aansluit bij moderne stijlen.

Serie Neolitick >

Tangram

Colorker Tangram is een subtiele houtlook tegel voor de wand. De tegels hebben een reliëf in de toplaag met horizontale en diagonale lijnen voor een bijzonder effect bij lichtinval. Gecombineerd vormen ze een decoratief geheel met speelse patronen. De grote tegels zijn verkrijgbaar in 3 houtkleuren. 

Serie Tangram >

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie