Colorker tegels

Colorker tegels is een gerenommeerde Spaanse tegel fabrikant met een ruime en uiteenlopende collectie. Innovatie en creativiteit zijn de kernwaarden van dit merk. En dat zie je terug in de prachtige tegelseries die zijn opgebouwd in aansprekende tegellooks. Hoogwaardige keramische tegels voor duurzaam gebruik en een tijdloze uitstraling overal in huis. We hebben een selectie van de mooiste series voor u klaar staan in onze showroom.

Colorker

6 series
5 looks
16 formaten
wand en vloer
modulair
decors voor wand
XXL formaten

Looks

Marmer
Beton
Natuursteen
Hout
Decor

Formaten 

22×22
30×60
60×60
31×100
40×120
60×120
120×120 en veel meer…

Colorker tegels

Hoogwaardige keramische tegels voor duurzaam gebruik en een tijdloze uitstraling overal in huis. We hebben een selectie van de mooiste series voor u klaar staan in onze showroom.

Kom naar de showroom voor de prachtige collectie Colorker tegels

Benieuwd naar deze collectie? Kom naar onze showroom om alle series te bekijken. De design tegels zijn maatvast en hebben een hoge slijtage weerstand. Bovendien onderhoudsvrij en duurzaam. We helpen u graag verder met leuke legpatronen en kleurcombinaties. Indien u wenst kunnen we de tegels ook voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Ieder keer weer!

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie