Roca Athos

Roca Athos is een compacte marmerlook tegelserie gebaseerd op het klassieke marmer uit de regio Carrara in Italie. Het marmer is perfect nagebootst met hoogwaardig keramiek porselein. De grijze en antraciet aderen zijn onregelmatig verdeeld op de gebroken witte achtergrond, gelijk aan het oorspronkelijke marmer. Geen tegel is hetzelfde en dat zorgt voor de natuurlijke variatie van het gesteente. Met deze tegels geeft u de ruimte een luxe en elegante uitstraling. Voor de wand zijn ook grote tegelpanelen leverbaar van 120×260 cm. Zo bekleedt u de wand in een klap van vloer tot plafond. Deze zogenaamde tegelslabs zijn heel geschikt voor de badkamer, maar ook voor het bekleden van meubilair of bijvoorbeeld een kookeiland. Ga voor luxe met veelzijdige marmerlook tegels van Roba. 

Athos

1 Kleur
2 Formaten
Marmerlook
XXL tegels

Kleur

Athos

Formaten 

120×120
120×250


Roca Athos XXL tegels

Meer XXL tegelseries bekijken? Bekijk hier de andere collecties.

Kom naar de showroom voor de marmerlook serie Roca Athos

Benieuwd naar deze marmerlook tegelserie? Kom naar onze showroom om deze tegels te bekijken. De design tegels zijn maatvast en hebben een hoge slijtage weerstand. We hebben nog veel meer prachtige marmerlook tegels voor u klaar staan. Bekende marmersoorten in prachtige kleuren en uitvoeringen in mat en glans. We helpen u graag verder met mooie legpatronen en kleurcombinaties. Indien u wenst kunnen we de tegels ook voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Ieder keer weer! Wilt meer marmerlook tegels bekijken van Roca? we hebben in formaat 120×120 ook de Marmore Parana en Marble Nouveau voor u klaar staan. Geniet van de elegante uitstraling van marmer en het gemak van keramiek. 

Athos 

Roca Athos

Athos
120×120 cm

Roca Athos

Athos
120×250 cm

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie