Colorker Tangram

Colorker Tangram is een subtiele houtlook tegel voor de wand. De tegels hebben een reliëf in de toplaag met horizontale en diagonale lijnen voor een bijzonder effect bij lichtinval. Gecombineerd vormen ze een decoratief geheel met speelse patronen. De grote tegels zijn verkrijgbaar in 3 houtkleuren. De tegels zijn mooi om te combineren met houtlook tegels op de vloer, maar gaan ook prima samen met een betonlook of steenlook tegel. Kom langs om ze te bekijken in onze showroom en we helpen u graag verder met leuke combinaties.

Tangram

Houtlook
3 Kleuren
1 Formaat
Decor wandtegel

Kleuren

Camel
Walnut
Coffee

Formaat

31×100

Colorker 

Meer Colorker tegelseries bekijken? Bekijk hier de aansprekende collectie.

Kom naar de showroom voor de serie Colorker Tangram

Benieuwd naar deze decoratieve houtlook tegelserie? Kom naar onze showroom om deze tegels te bekijken. De design tegels zijn maatvast en hebben een hoge slijtage weerstand. Geschikt voor elke ruimte in huis op de wand en vloer. We helpen u graag verder met leuke legpatronen en kleurcombinaties. Indien u wenst kunnen we de tegels ook voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Ieder keer weer! We hebben van Colorker een selectie van de mooiste series in huis. Bekijk meer series >

Colorker Tangram in Camel - Walnut - Coffee 31x100 cm

Colorker Tangram

Camel
31×100

Walnut
31×100

Colorker Tangram

Coffee
31×100

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie