Emilceramica 20Twenty

De tegels uit de Emilceramica 20Twenty collectie geven de essentie van hout weer. De basis van een onderscheidend en onconventioneel interieur met een treffend hedendaags design. De collectie beslaat een aantal tegels gericht op verschillende soorten hout. De patronen, structuren, nerven en kleuren zijn niet van echt hout te onderscheiden en geven iedere woonruimte een warm karakter. Dit wordt versterkt door de verschillende plankformaten waarin de tegels verkrijgbaar zijn. Door de verschillende formaten is het mogelijk verschillende legpatronen op zowel vloer als wand aan te brengen en een exclusieve sfeer te creëren. Douchen op hout, koken op hout en wonen op hout? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden met de tegels uit de Emilceramica 20Twenty serie.

20Twenty

Houtook
2 Kleuren
4 Formaten

Kleuren

Tronco
Industrial

Formaten 

20×120
25×150
20×180

Emilceramica 20Twenty houtlook

Meer houtlook tegelseries bekijken? Bekijk hier de andere collecties.

Kom naar de showroom voor de houtlook serie Emilceramica 20Twenty

Emilceramica komt al meer dan 50 jaar tegemoet aan de wensen van consumenten over de gehele wereld. Deze Italiaanse fabrikant produceert een ruime collectie tegels van hoogwaardige kwaliteit die historie en moderniteit op een subtiele manier verbinden. Kom naar onze showroom om de tegels uit de serie Emilceramica 20Twenty met eigen ogen te zien. We hebben nog meer fraaie series van Emil, zoals de serie Kotto, Nordika en Chateau

Tronco

Emilceramica 20Twenty

20Twenty Tronco
20×180 cm

20Twenty Tronco
25×150 cm

20Twenty Tronco
20×120 cm

Industrial

Emilceramica 20Twenty

20Twenty Industrial
25×150 cm

20Twenty Industrial
20×120 cm

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.