Douglas & Jones One by One
-Ash-

Imposante XXL tegel van 100×100 cm van het Nederlandse topmerk Douglas & Jones. Een prachtige keramische betonlook tegel met subtiele lichtgekleurde vlokjes voor een extra decoratief accent. Door het grote formaat creëert u een robuuste en stijlvolle vloer met weinig zichtbare voegen. En dat brengt rust! De subtiele texturen en verfijnde kleurnuances maken deze tegel een echte aanwinst voor elke ruimte in huis. Ook te gebruiken voor de bekleding van wanden en uw buitenterras.

LENTE DEAL: normale prijs €87,50  nu voor €39,50
 We hebben nog 150 m2 op voorraad, dus weer er snel bij!

One  by One

Ash
Betonlook
Maatvast
XXL formaat

Kleur

Lichtgrijs
Lichtgekleurde vlokjes

Formaat 

100×100 cm
6 mm dik

Meer voordeel bij Roba

We hebben regelmatig prachtige tegels in de aanbieding. Restpartijen, uitlopende series en magazijnopruiming. Alleen maatvaste en A-kwaliteit tegels!  Neem contact op voor meer aanbiedingen en de laagste Roba prijs!

Kom naar de showroom voor om deze XXL tegel te bekijken of bestel direct!

Benieuwd naar deze tegel? Dan adviseren wij u om even langs te komen en deze tegel zelf te bekijken. De kleur van de tegel is natuurlijk afhankelijk van de omstandigheid waarin deze getoond wordt. Veel daglicht of een donkere kamer met kunstlicht, de kleur zal anders zijn. U moet het dus zelf gezien hebben! Ook kunt u de subtiele texturen en subtiele vlokjes mooi bekijken en de texturen die verschillen per tegel. Laat u verrassen door het robuuste formaat van 100×100 cm en wellicht wilt u nog andere kleuren, looks of formaten bekijken, we hebben ze allemaal in huis. U bent van harte welkom in onze overzichtelijke showroom. 

Woont u verder weg, heeft u weinig tijd of bent u minder mobiel? Geen probleem, we kunnen u een tegel sample toezenden en als u deze mooi vindt kunt u de tegels gewoon bij ons bestellen. We leveren tegels door heel Nederland voor een vast tarief. 

Douglas Jones One by One

Ash 
100×100 cm

Ash 
100×100 cm

Ash 
100×100 cm

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie