Wandtegels in vele kleuren en decors

Voor het bekelden van de wand hebben we een mooi assortiment wandtegels voor u klaar staan. Hippe en moderne kleuren, decors of een unieke metaallook tegel, we hebben ze allemaal in huis. Er is altijd wel een wandtegel die past bij uw woonstijl. We helpen u graag verder met leuke ideeën, combinaties en legpatronen. Maak iets bijzonders op de wand met wandtegels van Roba.

ABK Imoker Play

ABK Imoker PLAY is een uitgebreide collectie keramsiche tegels met stilistische oplossingen afkomstig uit de majolica- en cementtegels. Populaire producten met verfijnde en modieuze details in de wereld van hedendaags design. De tegels zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan uitvoeringen. 

bekijk serie >

Revoir Paris Atelier

De tegels uit de collectie van Revoir Paris Atelier zijn gebaseerd op de wonderschone handgemaakte Zelliges uit Marokko. Met deze serie wand- en vloertegels geef je iedere woonruimte een zwoele mediterrane look die warm en sfeervol aandoet, wat door de verschillende kleurschakeringen nog een keer extra versterkt wordt. 

bekijk serie>

Revoir Paris Provence

De tegels uit de collectie Revoir Paris Provence geven iedere woonruimte een bruisende en levendige sfeer. In totaal zijn de tegels in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar, allemaal voorzien van een vleugje parelmoer. Het oppervlakte van de tegel is wat oneffen waardoor er een speels beeld ontstaat. De Provence serie is prima te combineren met de patroontegels van Revoir Paris.

bekijk serie >

Quintessenza Dintorni

De tegels uit de Quintessenza Dintorni collectie vormen een knap staaltje hedendaags Italiaans design. De tegels hebben een geometrisch karakter waar de nadruk op gelegd wordt door het subtiele samenspel van 10 kleuren en het contrast tussen glanzende en matte effecten. Door het contrast met de heldere slanke rechthoeken binnenin ontstaat een lichte en moderne lay-out toepasbaar in iedere woonruimte.

bekijk serie  >

Quintessenza Tinte

Met de tegels uit de Quintessenza Tinte collectie brengt u dynamiek aan in iedere woonruimte. Combineer matte met glanzende wandtegels voor een expressief effect en maak een keuze uit één van de 25 verschillende kleurtinten. De tegels zijn verkrijgbaar in strookformaten van 5×25 cm waarbij de lange zijde van de tegel opvalt door zijn subtiele afschuining en pigmentconcentratie.

bekijk serie >

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.