Een rustige uitstraling met XXL tegels

Keramsiche tegels worden niet alleen steeds mooier, ze zijn ook in steeds grotere formaten beschikbaar. XXL tegels zijn gemakkelijk en snel te leggen en er is minder voeg benodigd. Dat zorgt voor een rustige uitstraling van een vloer of wand. Binnen de XXL collectie zijn er tegelformaten van 80×80, 50×100, 120×120 en zelfs nog groter. Bekijk ze in onze showroom.

Ga voor groot

Door het grote oppervlak van de XXL tegels bedekt u in één keer een groot deel van een vloer of wand. Zo zijn er minder voegen zichtbaar, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. De keramische tegels zijn waterbestendig, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn daardoor geschikt voor iedere woonruimte.

Wat houdt XXL in?

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment aan tegels met een zeer groot oppervlak. Vierkante tegels van 70×70 tot 150×150, maar ook rechthoeken van 60×90 of zelfs 60×120. Écht grote tegels dus. Nog niet groot genoeg? Ga dan voor onze tegelpanelen van 160×320 cm en bedek met slechts enkele tegels de wand van vloer tot plafond.

XXL tegels: vele looks

Grote tegels zijn er in verschillende looks. Voor iedere woonstijl is er  een passende tegel. De grootformaat tegels zijn verkrijgbaar in panelen van natuursteenlook voor een stijlvolle badkamer en in vele andere moderne looks zoals houtlook, betonlook en metaallook. Mooi op de vloer en op de wand.

Kom naar de showroom voor grote XXL tegels

Wilt u het ruimtelijke effect van onze XXL tegels zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie in onze vernieuwde showroom. De XXL keramische tegels zijn verkrijgbaar in iedere look, in uiteenlopende formaten en verschillende prijsklassen. Hierdoor heeft u een ruime keuze qua smaak, budget en stijl. Bij Roba vindt u écht wat u zoekt. Meer fraaie tegellooks bekijken? Bekijk ook betonlook, natuursteenlook of houtlook tegels.

XXL tegels

XXL 100×100

 

XXL tegels

XXL 100×100

 

XXL tegels

XXL 100×100

 

XXL tegels

XXL 120×120

 

XXL 120×120

 

XXL 120×120

 

XXL 80×180

 

XXL tegels

XXL 80×180

 

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.