-Showroom-

Grote en actuele tegelcollectie in de Showroom van Roba Vloeren

Kom langs in onze showroom om onze grote collectie wand- en vloertegels te bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten, gesorteerd op kleur en stijl. Keramische tegels, laminaat en PVC van de beste kwaliteit van gerenommeerde merken. Of je nu gaat voor een warme houtlook, een robuuste betonlook of een elegante natuursteenlook, Roba heeft een passende tegel in huis. Voor elke budget en woonstijl altijd de juiste oplossing.

Prachtige series van verschillende topmerken in onze showroom

Roba is in de regio exclusief aanbieder van verschillende topmerken vloer- en wandtegels van de hoogste kwaliteit. We hebben een ruime collectie voor je klaarstaan van merken als ABK Imoker, Revoir Paris, Serennisima, Emil en nog veel meer.  Prachtige A-kwaliteit design tegels in vele kleuren en looks zoals betonlook,  houtlook, natuursteenlook of metaallook. We hebben ze allemaal in huis. Roba Vloeren biedt stijlvolle en duurzame oplossingen voor zowel wand als vloer voor voor jarenlang woonplezier.

Grote vloervlakken in de showroom van Roba Vloeren

Kom naar onze vernieuwde showroom en voor een actuele collectie tegels, pvc en laminaat. Overzichtelijk opgesteld en verwerkt in grote vloervlakken voor een goede indruk.

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.