Castelvetro Aequa Nix 30×120 cm

Haal de natuur in huis met deze prachtige keramische houtlook tegel. De fijne structuren en kleuren van hout zijn feilloos nagebootst met keramiek en werkelijk niet van echt te onderscheiden. Geen tegel is hetzelfde en dat zorgt voor een levendige en natuurgetrouwe weergave van een echte houten parketvloer. Maar dan wel een vloer die tegen een stootje kan, geen onderhoud nodig heeft en krasvrij blijft. De charme van hout gecombineerd met het gemak van keramiek!

LENTE DEAL: normale prijs €66,50  nu voor €44,50
 We hebben nog 250 m2 op voorraad, dus weer er snel bij!

Aequa

Nix
Houtlook
Maatvast
Extra breed
Plankformaat

Kleuren

Nix

Ook in deze serie

Tur
Castor
Cirrus
Silva

Formaat 

30×120 cm
6 mm dik

Meer voordeel bij Roba

We hebben regelmatig prachtige tegels in de aanbieding. Restpartijen, uitlopende series en magazijnopruiming. Alleen maatvaste en A-kwaliteit tegels!  Neem contact op voor meer aanbiedingen en de laagste Roba prijs!

Kom naar de showroom voor om deze houtlouk tegel te bekijken of bestel direct!

Benieuwd naar deze tegel? Dan adviseren wij u om even langs te komen en deze tegel zelf te bekijken. De kleur van de tegel is natuurlijk afhankelijk van de omstandigheid waarin deze getoond wordt. Veel daglicht of een donkere kamer met kunstlicht, de kleur zal anders zijn. U moet het dus zelf gezien hebben! Ook kunt u de subtiele texturen en de echte nerven van hout zien en voelen in de toplaag van de tegels. Laat u verrassen door het robuuste formaat van 30×120 cm en wellicht wilt u nog de andere kleuren in deze serie bekijken. We hebben ze allemaal in huis. U bent van harte welkom in onze overzichtelijke showroom. 

Woont u verder weg, heeft u weinig tijd of bent u minder mobiel? Geen probleem, we kunnen u een tegel sample toezenden en als u deze mooi vindt kunt u de tegels gewoon bij ons bestellen. We leveren tegels door heel Nederland voor een vast tarief. 

Castelvetro Aequa Nix - nu voor € 44,50 m2

Nix 
30×120 cm

Meer kleuren in de serie Castelvetro Aequa

Cirrus
30×120 cm

Castor
30×120 cm

Silva 
30×120 cm

Tur 
30×120 cm

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie