Roba Vloeren en Bouw

Roba Vloeren en Bouw levert sinds vele jaren tegels, pvc en laminaat voor particulier en bedrijven door de gehele regio. We adviseren u vooraf over alle mogelijkheden en indien u wenst maken we uw vloer op maat en verzorgen het complete tegelwerk in de woning. Onze ervaren vakmensen maken het snel en vakkundig. We kunnen naast het maken en afwerken van de vloer ook de aanleg van  vloerverwarming verzorgen. 

We maken uw complete badkamer

Voor de realisatie van uw badkamer of toilet kunt u bij ons terecht. We leveren het sanitair en de tegels en zorgen voor een professionele verwerking. We verzorgen tevens het leidingwerk en de installatie van een radiator of vloerverwarming. Maar we doen nog meer. Voor een fraaie afwerking van de wanden en plafonds in uw woning bieden we een ruime scala aan mogelijkheden. Stucwerk, sierpleisters, vliesbehang of spuitwerk. Wat u ook mooi vindt, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat.

Er is veel mogelijk voor de afwerking van wanden

Er is veel mogelijk voor de afwerking van uw wand. Roba bouw verzorgt alle werkzaamheden voor een strakke of decoratieve wand. Strak stucwerk, mooie sierpleisters als Stucco, of Pandomo of een spuitpleister zoals spack, airless latex spuiten. We behangen de wand met vliesbehang (Renovlies) of bekleden de wanden met fraaie panelen of lambrisering met verschillende materialen.

Hoogwaardige plafondafwerking voor jarenlang woonplezier

We verzorgen de afwerking van plafonds met diverse materialen. We kunnen uw plafond stucen en schilderen of een decoratief sierstucwerk aanbrengen. U kunt ook kiezen voor het spuiten met airless latex. Wilt u iets bijzonders, dan kunnen we het plafond afwerken met hoogwaardige plafondpanelen.

Vloeren en vloerverwarming op maat 

Roba is vele jaren gespecialiseerd op het gebied van vloeren. We maken een betonvloer en een afdekvloer. We egaliseren vloeren en werken de vloer af met tegels, pvc of laminaat.  Her is ook mogelijk uw vloeren te voorzien van vloerverwarming. We verzorgen de complete aanleg van de vloerverwarming en sluiten deze aan op de warmtebron. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het maken van vloerverwarming. U leest er alles over op onze website van Vloerverwarming Zeeland, onderdeel van Roba.

Helder advies en een scherpe offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de aanleg van vloerverwarming, het maken van uw vloer of tegelwerk bij u thuis? Laat het ons weten en we nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Ervaren medewerkers geven u een helder advies en denken met u mee! Neem contact met ons op en we maken een overzichtelijk voorstel. Voor iedere woonwens en budget hebben we een passende oplossing. We hebben maar een doel en dat is u tevreden bent. Veel klanten gingen u voor en u kunt hun ervaringen met ons bedrijf lezen in de vele reviews die over ons zijn geschreven. Service en kwaliteit boven alles bij Roba Vloeren.

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.