Revoir Paris Bel Air

De tegelcollectie van Revoir Paris Bel Air ontleent zijn inspiratie aan de ‘Belle Epoque’. Oude tijden herleven met deze tegels die een sfeer uitademen van oude herenhuizen, koninklijke paleizen en chique badhuizen. De collectie bestaat uit maar liefst 9 decors, waarbij bij iedere tegel de patronen naadloos aansluiten. Het resultaat is een authentieke vloer of wand met prachtige oude patronen gecombineerd met de voordelen die keramische tegels te bieden hebben: onderhoudsarm en kras- en stootvast.

Bel Air

9 Patronen
1 Formaaten
Modulair

Patronen

Ancolie
Calla
Hiba
Iris
Jasmin
Mouron
Notro
Pavot
Silene

Formaat 

15×15

Revoir Paris 

Meer decorative tegelseries bekijken? Bekijk hier de  aansprekende serie Provence.

Kom naar de showroom voor de Revoir Paris Bel Air

De patroontegels van Revoir Paris zijn 100% keramiek, waardoor ze slijtvast en onderhoudsvrij zijn. De tegels zijn gemakkelijk schoon te houden en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming. Daarnaast zijn ze toepasbaar in iedere woonruimte en ogen de tegels warm en eigentijds. Unieke tegels  die oude tijden doen herleven, maar dan wel met een moderne twist. Kom de tegels uit deze serie bekijken in onze showroom en ervaar zelf de speelse patronen en kleuren. Ook leuk, de serie Atelier en Provence.

Revoir Paris Bel Air

Bel Air Jasmin
15×15 cm

Revoir Paris Bel Air

Bel Air Notro
15×15 cm

Bel Air Pavot
15×15 cm

Revoir Paris Bel Air

Bel Air Calla
15×15 cm

Bel Air Ancolie
15×15 cm

Bel Air Iris
15×15 cm

Revoir Paris Bel Air

Bel Air Mouron
15×15 cm

Bel Air Hiba
15×15 cm

Revoir Paris Bel Air

Bel Air Silene
15×15 cm

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.