Houtlook tegels: natuurgetrouw en praktisch

Combineer de warmte en de natuurlijke uitstraling van hout met het gemak van keramiek met fraaie houtlook tegels. Door innovatieve technieken worden verschillende houtsoorten perfect nagebootst, waardoor de keramische tegels niet van echt hout te onderscheiden. De houtstructuur, de nerven en noesten, voel je duidelijk aanwezig in de toplaag van de tegel. De tegels zijn duurzaam en zijn prima geschikt voor vloerverwarming, voor optimaal comfort. De houtlook tegels zijn leverbaar in echte plankformaten en in verschillende formaten voor het maken van een visgraat of een Hongaarse punt.

Houtlook

Een houtlook tegel is ideaal voor in de badkamer of woonkamer. U creëert er een huiselijke en stijlvolle sfeer mee. Douchen op hout? Geen probleem met deze keramische houtlook tegels. De tegels zijn leverbaar in verschillende formaten, waardoor u met dezelfde kleur toch veel variatie in de betreffende ruimte aan kunt brengen.

Kleuren

Vele houtkleuren van licht tot zeer donker.

Texturen

Eiken, grenen, beuken, palissander en meer houtsoorten.

Patronen

Tussen 14 en 24 patronen.

Formaten

20×70
20×90
20×120
20×150
25×150
25×180
30×180

Vloer en wand

De wand of vloer opsieren met een mooie visgraat of een verfijnde vintagelook? U kunt alle kanten uit met keramische tegels. Maak een keuze uit de ruime houtlook collectie en varieer naar hartenlust. De tegels hebben ieder een eigen uitstraling en karakter voor een natuurlijk karakter in huis.

Kom naar de showroom voor onze gevarieerde collectie houtlook tegels

Wilt u onze houtlook tegels met eigen ogen zien en ervaren hoe echt de tegels op hout lijken? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie in onze vernieuwde showroom. Naast een ruime keuze aan houtsoorten, hebben wij tevens houtlook tegels in eigenwijze vormen voor een speciaal legpatroon. Bij Roba vindt u écht wat u zoekt. Naast onze fraaie collectie houtlook hebben we ook nog een ruim aanbod in overige moderne tegellooks in onze showroom. Wilt u andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk ook betonlook, natuursteenlook of XXL tegels.

Houtlook tegels

Houtlook tegel 20×120

Houtlook tegels

Houtlook tegel 20×120 

Houtlook tegels

Houtlook tegel 20×120

Houtlook tegels

Houtlook tegel 20×120

Houtlook tegel 25×150

Houtlook tegel 25×150

Houtlook tegels

Houtlook tegel 20×90 

Houtlook tegels

Houtlook tegel 20×90 

Houtlook tegel 30×120

30x120 2

Houtlook 30×120

Bekijk onze houtlook tegelseries

Onder een greep uit onze ruime collectie keramische tegels in een houtlook uitvoering.

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie