Elegante uitstraling met natuursteenlook tegels

Natuursteen is van origine erg kwetsbaar en gevoelig voor vlekken. Keramische natuursteenlook tegels zijn echter slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Deze tegels bootsen natuursteen exact na, waardoor een natuursteenlook tegelvloer of -wand niet van echt te onderscheiden is. Door innovatieve technieken is geen tegel hetzelfde, zowel qua print als kleurnuance. Natuursteenlook tegels zijn geschikt voor iedere woonruimte.


Douchen in stijl

Douchen of badderen in stijl omgeven door marmer of leisteen op de vloer en op de wanden. Met natuursteenlook creëert u een stijlvolle badkamer. De grotere tegels uit de series zorgen voor voor een ruimtelijk effect, zeer geschikt voor bijvoorbeeld vloer in een ruime woonkamer.

Kleuren

White
Bone
Grey
Shadow
Grafite
Dark
Ebano

Formaten

60×60
80×80
45×90
60×120

Veel soorten natuursteen

Er zijn veel soorten natuursteen, dus is het aanbod in tegels ook groot: marmer, graniet, leisteen en kalksteen zijn voorbeelden van de ‘looks’ uit het assortiment. Bereik een luxe uitstraling met donker graniet of creëer een moderne uitstraling met licht kalksteen. 

Kom naar de showroom voor de fraaie collectie natuursteenlook tegels

Wilt u onze natuursteenlook tegels met eigen ogen zien en de stijlvolle uitstraling ervan zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie in onze vernieuwde showroom. Naast een ruime keuze aan standaard maten, hebben wij ook extra grote maten tegels in ons assortiment. Bij Roba vindt u écht wat u zoekt. Naast onze fraaie collectie natuursteenlook hebben we ook nog een ruim aanbod in overige moderne tegellooks in onze showroom. Meer fraaie tegellooks bekijken? Bekijk ook betonlook, houtlook of XXL tegels.

Natuursteenlook tegels

Natuursteenlook 60×60

 

Natuursteenlook tegels

Natuursteenlook 60×60

 

Natuursteenlook 60×60

 

Natuursteenlook 60×60

 

Natuursteenlook 80×80

 

Natuursteenlook 80×80

 

Natuursteenlook 80×80

 

Natuursteenlook  45×90

 

Natuursteenlook  45×90

 

Natuursteenlook  45×90

 

Natuursteenlook  60×120

 

natuursteenlook tegels

Natuursteenlook  60×120

 

Bekijk onze natuursteenlook tegelseries

Onder een greep uit onze ruime collectie keramische tegels in een natuursteenlook uitvoering.

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.