Tegels voor de badkamer

Douchen op hout of op marmer? Met de keramische tegels van Roba creëert u een badkamer in een geheel eigen stijl. Ga voor de warmte van hout, gecombineerd met het comfort van keramiek. Of kiest u liever voor een stijlvolle lichte badkamer? Wat uw voorkeur ook is, in onze showroom heeft u een ruime keuze aan badkamertegels uit ons assortiment.

Wand en vloer 

Wij hebben badkamertegels voor zowel op de vloer als de wand, waardoor u één fraai geheel van je badkamer maakt. De patronen en kleuren kunt u naadloos op elkaar aan laten sluiten. Ga voor een mooie marmerlook tegel en breng veel licht in uw badkamer of kies voor een mooie natuursteenlook of betonlook tegel. 

Douchen op hout

Leg een echte houten plankvloer in uw badkamer met onze houtlooktegels in plankformaat. U doucht dan op hout op tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Met een lichte houtlook tegel zorgt u voor een ruimtelijke en frisse sfeer. Combineer de uitstraling van hout met de praktische voordelen van keramiek.

Badkamer tegels in vele uitvoeringen

Onze badkamertegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. U heeft de keuze uit betonlook, houtlook en natuursteenlook in verschillende kleuren en uitvoeringen. Gaat u voor een lichte sfeervolle badkamer of juist voor chique donker? Door innovatieve technieken is geen tegel hetzelfde, waardoor u de look van hout, beton of natuursteen exact nabootst. 

Kom naar de showroom en voor een ruime collectie badkamer tegels

Wilt u zelf zien en ervaren wat de mogelijkheden met onze badkamertegels zijn? Wij hebben tegels in iedere stijl, kleur en in vele formaten. Alle tegels kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming, waardoor de tegelvloer naast een prachtige uitstraling ook veel comfort biedt. Bekijk ook leuke voorbeelden van keramische tegels voor de badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer.

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.