Roca Marmore Parana

Roca Marmore Parana is een uitbundige marmerlook tegelserie gebaseerd op een bijzondere marmersoort die alleen voorkomt in een gebergte in Brazilië. Speciaal marmer met een unieke schoonheid perfect nagebootst met hoogwaardig keramiek. De karakteristieke asymmetrische gouden en grijze aderen zijn onregelmatig verdeeld op de gebroken witte achtergrond. Met deze tegels geeft u de ruimte een luxe en elegante uitstraling. Voor de wadn zijn ook grote tegelpanelen leverbaar van 120×260 cm. Zo bekleedt u de wand in een klap van vloer tot plafond. Deze zogenaamde tegelslabs zijn heel geschikt voor de badkamer, maar ook voor het bekleden van meubilair of bijvoorbeeld een kookeiland. Ga voor sjiek met marmerlook tegels van Roba. 

Marmore Parana

1 Kleur
2 Formaten
Marmerlook
XXL tegels

Kleur

Wit-Goud

Formaten 

120×120
120×260


Roca Marmore Parana XXL tegels

Meer XXL tegelseries bekijken? Bekijk hier de andere collecties.

Kom naar de showroom voor de marmerlook serie Roca Marmore Parana

Benieuwd naar deze marmerlook tegelserie? Kom naar onze showroom om deze tegels te bekijken. De design tegels zijn maatvast en hebben een hoge slijtage weerstand. We hebben nog veel meer prachtige marmerlook tegels voor u klaar staan. Bekende marmersoorten in prachtige kleuren en uitvoeringen in mat en glans. We helpen u graag verder met mooie legpatronen en kleurcombinaties. Indien u wenst kunnen we de tegels ook voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. Ieder keer weer! Wilt meer marmerlook tegels bekijken van Roca? We hebben in formaat 120×120 ook de Athos en Marble Nouveau voor u klaar staan. Geniet van de elegante uitstraling van marmer en het gemak van keramiek. 

Marmore Parana 120x120 cm

Roca Marmore Parana

Marmore Parana

Marmore Parana

Roca Marmore Parana

Marmore Parana

Marmore Parana Soft Touch 120x120 cm

Roca Marmore Parana

Marmore Parana Soft Touch

Marmore Parana Soft Touch

Roca Marmore Parana

Marmore Parana Soft Touch

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s. 

-Tegels voor wand en vloer-

Bekijk onze ruime collectie