Keuken tegels in alle stijlen, van modern tot klassiek

Tegels bieden een uitkomst in de keuken: ze zijn hygiënisch, kunnen tegen een stootje en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn keramische tegels uitstekend te combineren met vloerverwarming. Praktisch en comfortabel dus. Creëer een eigen sfeer en stijl in uw keuken met een mooie warme houtlook of decoratieve tegels met kleur en patroon. Aan u de keuze, we hebben ze in ieder geval allemaal in huis. Kom langs voor een mooi collectie tegels voor de keuken.

Wand en vloertegels 

Binnen ons assortiment hebben wij een ruim aanbod in tegels voor zowel wand als vloer. Door de vele patronen en kleurtonen kunt u eindeloos combineren om de juiste sfeer in uw keuken samen te stellen. 

Koken op hout

De warmte van hout en de voordelen van keramiek vormen een prima combinatie in de keuken. Koken op hout kan prima. De tegels zijn kras- en slijtvast, hygiënisch en makkelijk schoon te maken. 

Voor iedere keuken

Speel met kleuren of kies voor tegels met een patroon. Geef zo een vintage look aan uw keuken of zorg juist voor een klassieke sfeer. 

Wandtegels

Wissel een effen vloer af met wandtegels met een patroon of vice versa en de keuken krijgt een geheel eigen karakter.

Kom naar de showroom en voor een gevarieerde collectie keuken tegels

Wilt u zelf zien en ervaren wat de mogelijkheden met onze badkamertegels zijn? Wij hebben tegels in iedere stijl, kleur en in vele formaten. Alle tegels kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming, waardoor de tegelvloer naast een prachtige uitstraling ook veel comfort biedt. Bekijk ook leuke voorbeelden van keramische tegels voor de badkamer, woonkamer of slaapkamer.

handig & eenvoudig

Maak uw eigen ontwerp

Combineer wand- en vloertegels in fraaie sfeerruimtes en maak uw eigen ontwerp. U kunt ook de wand kleuren, legpatronen kiezen en veel meer. Boordevol informatie en inspirerende sfeerfoto’s.