PVC vloeren

PVC Vloer

Of u nu klikpvc, plakpvc of misschien wel een rigidcore vloer koopt. Bij Roba vloeren heeft u genoeg keuze tussen verschillende looks, formaten en slijtlagen.  PVC vloeren bied vele voordelen, zo is PVC waterafstotend, makkelijk schoon te maken en zijn de contactgeluiden minimaal.  Kijkt u tussen de online selectie PVC vloeren of kom langs in de showroom in Goes waar u een nog uitgebreider assortiment PVC vloeren kunt bekijken. 

Plak PVC

Dryback word plak pvc ook wel genoemd. Dit houd in dat de pvc direct verlijmd wordt op de vloer. Hiervoor moet de vloer wel geegaliseerd zijn.
Plak pvc is verkrijgbaar in twee varianten.  

            - 0,55 mm slijtlaag
            - 0,33 mm slijtlaag

0,55 mm slijtlaag word vaak gebruikt voor de beneden verdieping. Door zijn hoge slijtlaag is de 0,55 beter bestendigd tegen krassen en gaat hij langer mee.

0,33 wordt vaak gebruikt voor slaapkamers en de boven verdieping. Hier word vaak alleen met sokken rond gelopen. De 0,33 is in tegenstelling tot de 0,55 een stuk goedkoper. 


Klik PVC

De naam zegt het al, deze soort pvc lijkt op Laminaat. Door de universele klik verbinding is het gemakkelijk om de vloer zelf te leggen. Hiervoor heeft u een redelijk egale ondergrond nodig en natuurlijk een Ondervloer!
per pagina
Toont 1 - 32 van de 111 items
Toont 1 - 32 van de 111 items

Recent bekeken

Geen producten bekeken

Menu

Vergelijk 0