Vloerverwarming

Voor warme voeten bent u bij ons aan het goede adres. Robavloeren verzorgt de vloerverwarming van a tot z. Heeft u een bestaande vloer en wilt u toch gebruik maken van verwarming in de vloer dan kunnen wij door de bestaande vloer heen frezen. 

Er zijn meerdere mogelijkheden bij ons. 

Hoofdverwarming

Bij deze mogelijkheid worden de buizen om de 10 cm gelegd. Hierbij is ook geen extra verwarming meer nodig. Als u dit wenst is het natuurlijk altijd mogelijk om nog een radiator te laten staan

Bijverwarming

Om het maximale uit de verwarming te halen heeft u hier bij nog wel een radiator nodig. De naam zegt het eigenlijk al "Bijverwarming" dit houd in dat er alleen voor een aanvulling wordt gezorgt. In tegenstelling tot hoofdverwarming is bijverwarming een stuk goedkoper. 

Vloerverwarming infrezen

Heeft u een bestaande vloer en wilt u toch de mogelijkheid hebben om vloerverwarming aan te schaffen dan is dat mogelijk! Wij kunnen met een vloerenfrees door de dekvloer heen frezen. Liggen er nog Tegels, PVC, Laminaat of parket? Er is altijd een optie dat wij die er uit kunnen halen. Vraag gerust een offerte aan onder aan de pagina! 

Vloerverwarming in uw nieuwbouwhuis?

Ook dat is mogelijk! Wij hebben een prachtig noppensysteem met isolatie waar de slangen in komen. Hier kan gemakkelijk de slang in en zorgt er gelijk voor dat de ondervloer geïsoleerd is waardoor er minder warmte verloren gaat. Hierover komt de dekvloer met als afwerking de uitgekozen vloer. Het is ook mogelijk om netten te gebruiken. Dit komt vaker voor in nieuwbouw projecten. Dit is een oudere techniek dan de noppenmatten. Hierdoor is er kans dat er eventuele warmte naar de kruipruimte verloren gaat, mits deze niet geïsoleerd is.   

 


Offerte aanvragen


Recent bekeken

Geen producten bekeken

Menu

Vergelijk 0