Wie zijn wij?

Roba Vloeren / Roba Bouw is opgericht in 2015 door Bas Ter Horst en Rob Faase. Beiden voorheen werkzaam in de (af)bouw en verkoop op het gebied van vloer- wand- en plafondafwerking, vloerverwarming en sanitair.

Samen waren ze verantwoordelijk voor alle taken welke bij een showroom en (af) bouwbedrijf komen kijken. Inmiddels is Roba Vloeren gegroeid en bestaat ons team uit meerdere werknemers.

Met dit professionele en gedreven team staan wij voor u klaar voor de aankoop van bijvoorbeeld uw nieuwe vloer, vloerverwarming of badkamer, maar ook voor het verwerken van uw tegels, pvc vloer of laminaat, het aanbrengen van spack, stucwerk, renovlies, airless latex tot het afmonteren van uw sanitair in uw nieuwe toilet of badkamer behoort tot onze mogelijkheden.

Kwalitatief tegen concurrerende prijzen

Roba Vloeren is op het gebied van sanitair, tegels, laminaat, pvc, vloerverwarming, spackspuiten, renovlies, airless latex aanbrengen een grote speler op de Zeeuwse markt.

Wij hebben dit bereikt door onze klanten een kwalitatief goed assortiment te bieden tegen concurrerende prijzen. 1 aanspreekpunt vanaf de koop in de showroom tot de vloer-, toilet of badkamer renovatie bij u thuis. Duidelijke afspraken en het nakomen van deze afspraken, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

In onze fysieke  showroom van ruim 600m2 kunt u terecht voor informatie en inspiratie. U treft hier talloze vloer- en wandtegels, PVC vloeren, laminaatvloeren, sanitair en diverse wand-en plafondafwerkingen aan tegen concurrerende prijzen. Naast de showroom bieden wij ook een online assortiment aan in onze webshop. Uiteraard ook tegen dezelfde concurrerende prijzen.

Roba Bouw

Roba Bouw is de uitvoerende tak van Roba Vloeren en HET perfecte adres voor al uw (af)bouw, klus, en renovatiewerkzaamheden  in en rond uw woning of bedrijf.*

Van slopen tot opleveren, alles is mogelijk!

  1.  Alles op het gebied van vloeren;  van betonvloer, dek vloer, egaliseren en vloerverwarming tot het aanbrengen van uw vloerafwerking van bijvoorbeeld tegels, PVC of laminaat
  2. Alles op het gebeid van wandafwerking;  Stucwerk, Sierpleisters( spachtelputz, Stucco, Pandomo) , Renovlies, spuitpleister zoals spack, airless latex spuiten of hoogwaardige wandpanelen
  3. Alles op het gebied van plafondafwerking; Stucwerk, het aanbrengen van spack of airless latex spuiten tot het aanbrengen van hoogwaardige plafondpanelen
  4. Alles op het gebied van sanitair; Van het (om)leggen van leidingwerk tot het installeren en afmonteren van sanitair.

Onze werkwijze:

  1. Wanneer u uw werkzaamheden wilt laten uitvoeren door Roba Bouw kunt u geheel vrijblijvend,  telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het eventueel maken van een afspraak. Uiteraard bent u ook welkom in de showroom zodat u gelijk de nodige inspiratie op kunt doen voor uw project.
  2. Bij het tot stand komen van een afspraak komen wij geheel vrijblijvend het gewenste werk ter plaatse bekijken. Tevens kunnen wij u voorzien van deskundig advies.
  3. Vervolgens zal er een schriftelijke offerte worden opgemaakt welke u per mail of post krijgt toegestuurd.
  4. Bij goedkeuring van de door ons opgemaakte offerte plannen wij in overleg met u  een afspraak om het gewenste werk te starten.

* Roba vloeren / Roba bouw voert werkzaamheden uit binnen een straal van maximaal 30 kilometer vanuit onze vestiging in Goes. Is de locatie van uw project buiten deze straal, neem dan contact met ons op om te bekijken wat de megelijkheden zijn.


Recent bekeken

Geen producten bekeken

Menu

Vergelijk 0