Roba Bouw is de uitvoerende tak van Roba Vloeren en HET perfecte adres voor al uw (af)bouw, klus, en renovatiewerkzaamheden  in en rond uw woning of bedrijf.*

Van slopen tot opleveren, alles is mogelijk!

  1.  Alles op het gebied van vloeren;  van betonvloer, dek vloer, egaliseren en vloerverwarming tot het aanbrengen van uw vloerafwerking van bijvoorbeeld tegels, PVC of laminaat
  2. Alles op het gebeid van wandafwerking;  Stucwerk, Sierpleisters( spachtelputz, Stucco, Pandomo) , Renovlies, spuitpleister zoals spack, airless latex spuiten of hoogwaardige wandpanelen
  3. Alles op het gebied van plafondafwerking; Stucwerk, het aanbrengen van spack of airless latex spuiten tot het aanbrengen van hoogwaardige plafondpanelen
  4. Alles op het gebied van sanitair; Van het (om)leggen van leidingwerk tot het installeren en afmonteren van sanitair.
 

Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
 

Gespecialiseerd (af)bouw, klus, en renovatiewerkzaamheden
 

Deskundig en vrijblijvend advies

Onze werkwijze:

  1. Wanneer u uw werkzaamheden wilt laten uitvoeren door Roba Bouw kunt u geheel vrijblijvend,  telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het eventueel maken van een afspraak. Uiteraard bent u ook welkom in de showroom zodat u gelijk de nodige inspiratie op kunt doen voor uw project.
  2. Bij het tot stand komen van een afspraak komen wij geheel vrijblijvend het gewenste werk ter plaatse bekijken. Tevens kunnen wij u voorzien van deskundig advies.
  3. Vervolgens zal er een schriftelijke offerte worden opgemaakt welke u per mail of post krijgt toegestuurd.
  4. Bij goedkeuring van de door ons opgemaakte offerte plannen wij in overleg met u  een afspraak om het gewenste werk te starten.

* Roba vloeren / Roba bouw voert werkzaamheden uit binnen een straal van maximaal 30 kilometer vanuit onze vestiging in Goes. Is de locatie van uw project buiten deze straal, neem dan contact met ons op om te bekijken wat de megelijkheden zijn. 

Voor informatie of advies kunt u contact openemen telefonisch op 0113-348043, per mail op info@robavloeren.nl of u kunt bij ons langskomen in onze ruime showroom aan de Verrijn Stuartweg 8A, 4462 GE in Goes.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; Uw wens is onze klus!

Neem telefonisch contact op via 0113-348043, via onze contactformulier of u kunt bij ons langskomen in onze ruime showroom aan de Verrijn Stuartweg 8A, 4462 GE in Goes.


Recent bekeken

Geen producten bekeken

Menu

Vergelijk 0