Verzenden:

Alle bestellingen boven de € 300,- worden in Nederland gratis verstuurd. (m.u.v. de Waddeneilanden* )
De bezorgkosten voor bestellingen tot €300 zijn afhankelijk van de omvang en gewicht van het pakket. Voor de kleinere artikelen die worden verstuurd via PostNL en/of DHL zijn de verzendkosten voor Nederland € 6,95 en voor België €25,00. Voor grote en zware artikelen die per pallet vervoerd moeten worden, zijn de verzendkosten naar nederland €50 en naar Belgie €70.
Voor leveren onder rembours wordt € 15,- extra berekend op de reguliere verzendkosten.
Afhalen in de showroom in Goes is ongeacht de omvang of bestelwaarde van uw pakket altijd gratis.

Wilt u uw artikelen naar een andere land dan Nederland of Belgie laten verzenden? Ook dat is uiteraard mogelijk. U dient hier vooraf contact over op te nemen met onze klantenservice waar zij u zullen informeren over de bijkomende kosten en mogelijkheden. 

Levertijd:

Bestellingen worden over het algemeen binnen een dag na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL en/of DHL met tracking en aflevering met handtekening.  
In verband met voorraad kan het voorkomen dat uw bestelling in meerdere keren wordt verzonden. U ontvang hier ten alle tijden bericht over.

Wij adviseren u uw artikelen onder te brengen in één bestelling. twee apart geplaatste bestellingen kunnen later niet meer samengevoegd worden. Indien van toepassing zullen voor iedere aparte bestelling verzendkosten in rekening worden gebracht.
Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Bestelt u voor € 300,- of meer dan zijn de verzendkosten helemaal GRATIS!


Recent bekeken

Geen producten bekeken

Menu

Vergelijk 0